Klantenbeoordeling
90
Funda goedkope makelaar VBO goedkope makelaar VBO goedkope makelaar

Uw (2de) Droomhuis

Al een aantal jaren is De Huizenbemiddelaar Helmond, actief op de Nederlandse markt om u te helpen bij het aankopen of verkopen van uw woning in Nederland. 

Echter kregen we de vraag of we ook kunnen begeleiden bij de aankoop van een (2de) nieuw droomhuis in het buitenland! 

En natuurlijk kunnen we dat! 

Zoals u op onze website onder het kopje "woningaanbod Spanje" terug kunt vinden, hebben we ruim aanbod van nieuwbouw appartementen, woonhuizen & villa's. 

De projecten worden aangeboden door verschillende projectontwikkelaars waarmee we een goede samenwerking hebben en daardoor de lijnen kort zijn. Tevens hebben we een makelaar ter plaatse die ons voorziet van de nieuwste informatie over projecten en kunnen we uw vragen dus ook vaak snel beantwoorden. 


Maar hoe gaat zo'n samenwerking dan in zijn werk?! Dat zullen we u hieronder zo duidelijk mogelijk uitleggen...

Op het moment dat u interesse heeft of met de gedachte speelt om een (2de) droomhuis in het buitenland aan te kopen, neemt u met ons contact op. 

We zullen dan een afspraak met u maken om persoonlijk, uw wensen door te nemen en in ons huidige aanbod te kijken of we een passend aanbod hebben.

Mochten we wellicht uw nieuwe droomhuis hebben gevonden, dan nemen wij contact op met onze makelaar ter plaatse zodat u de woning(en) kunt gaan bezichtigen. Gezien dat uw eventuele nieuwe (2de) droomhuis niet om de hoek ligt, kunnen wij u adviseren over vluchten, verblijfsaccommodatie en mocht u het op prijs stellen, dit zelfs voor u regelen. 

Gezien dat onze makelaar ter plaatse u zal begeleiden, zal u dus voorzien zijn van vervoer naar de woningen. Als u dit wenst kan onze makelaar u ook op het vliegveld komen ophalen om u naar uw verblijfsaccommodatie te brengen.

Vooraf zal u een planning hebben ontvangen waarop duidelijk zichtbaar is hoe de dag er ongeveer uit zal gaan zien. Onze makelaar zal met u een aantal woningen gaan bezichtigen zodat u een goed beeld krijgt van het aanbod dat er op dat moment is, en u een goede beslissing kan nemen of uw (2de) droomhuis ertussen zit. Tevens is bij elke bezichtiging altijd een vertegenwoordiger van de projectontwikkelaar aanwezig, zodat alle vragen direct juist worden beantwoord. 

Onze makelaar zal ervoor zorgen dat u niet alleen mooie woningen bezichtigd, maar ook mooie dingen in de omgeving laten zien en u de omgeving laten proeven en ervaren. Nadat u alle woningen heeft bezichtigd zal onze makelaar ter plaatse u weer terug brengen naar uw verblijfslocatie. Nadat u alle indrukken rustig op een rijtje heeft gezet zal onze makelaar, Martijn van den Akker, met u contact opnemen om uw ervaring door te spreken. Op dat moment zullen eventuele vervolgstappen worden besproken en eventueel worden uitgevoerd echte altijd in overleg met u. 

Natuurlijk hopen we dat we u uw droomhuis hebben laten zien en hebben helpen aankopen, echter lukt het soms niet om direct het juiste droomhuis te vinden, geen probleem want we zoeken gewoon samen met u verder!

Om even een duidelijk overzicht te geven wat wij nu voor u kunnen betekenen sommen we dat hieronder nog even op:

 • Kosteloos intake gesprek

 • Hulp bij het zoeken naar uw (2de) droomhuis

 • Hulp bij boeken vluchten en verblijfsaccomodatie (op verzoek)

 • Privé begeleiding van onze erkende plaatselijke makelaar

 • Vervoer van vliegveld naar uw verblijfsaccommodatie (op verzoek)

 • Vervoer van verblijfsaccommodatie naar bezichtiging

 • Altijd iemand bij u die de taal spreekt

 • Iemand die alle tijd voor u heeft 

 • Iemand die u de omgeving laat zien, proeven en ervaren

 • Vervoer van verblijfsaccommodatie naar vliegveld (op verzoek)

 • Contact met Nederlandse makelaar

 • Onderhandelingen door Nederlandse makelaar + Spaanse makelaar

 • Een prettige en ontspannen beleving!

 • Een prachtig (2de) droomhuis!

  Zoals u kunt zien hebben we op dit moment vooral aanbod in Benidorm & Alicante, echter kunnen we voor u op meerdere locaties zoeken naar uw droomhuis en u hierin begeleiden. Mocht u dus een bepaalde locatie in gedachten hebben dan horen we dit graag en bekijken we graag de mogelijkheden. Hierbij zal tevens onze makelaar ter plaatse ons van dienst zijn, zodat we u een zo goed mogelijk beeld kunnen geven van wat er op dat moment beschikbaar is!

Rest ons alleen nog aan te geven dat we graag voor u klaarstaan om u te begeleiden is dit spannende maar vooral leuke traject!

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgeprek.

Verstuur mij nieuws over De Huizenbemiddelaar Helmond.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wilt u geholpen worden?De Huizenbemiddelaar kan u helpen met de aankoop of verkoop van uw woning of het voorzien van een passend hypotheekadvies.

Ja, ik wil graag informatie over:
Verstuur mij meer informatie naar:


Verstuur
slechts995,-
Complete aan-of verkoopbemiddeling voor slechts 995,-